Det gode liv – coaching og inspiration for kvinder

Den transformerende

 

10 sessioner á 1 ½ time

 

Går du rundt med et spørgsmål eller et problem, som du ikke kan finde hoved og hale i eller synes du der mangler noget i dit liv men hvad er det ?

Måske overvejer du også om du skal sadle om i dit liv, føler at græsset på alle måder er grønnere hos naboen, så kan jeg hjælpe dig med at finde svaret. 

Den transformerende pakke er et forløb på 10 sessioner, som vil hjælpe dig til at forstå hvad det handler om, giver dig værktøjer og redskaber, som du fremadrettet kan bruge i din hverdag. Forløbet kommer ”rundt om dig” og giver dig den personlige udvikling, som vil støtte og balancere dig til at føle ro, klarhed, sikkerhed, kærlighed og en retning i livet.

 

Hvad får du med dig?

Du får en grundlæggende forståelse for hvad dit problem/din udfordring handler om, og hvordan du kan bruge dine oplevelser på en positiv måde.

Du får konkrete redskaber og værktøjer, der både fysisk og mentalt hjælper dig på vej. Du får teori, praksis og øvelser.

Du får nye positive tankemønstre, som vil hjælpe dig til at få større klarhed og styrke dig og dit selvbillede.

Du får en strategi for, hvordan du kan arbejde med dine mål og værdier, og hvordan du kan prioritere og leve efter dem.

Du lærer, hvordan du bliver bedre til at lytte til din indre stemme, du lærer om valg (både til og fravalg), og hvordan du kan tage lederskab i dit liv.

Forløbet giver dig respekten tilbage for dig og dit, og giver dig nye og lærerige indsigter og klarhed – foruden et væld af konkrete værktøjer og redskaber, som hjælper til at understøtte og forebygge din udvikling.

Så er du klar til forandring, mere livsglæde og at (gen)finde dit gode liv?

 

Din investering:

Normalprisen er 7980,-kr.

Hvis du booker 10 sessioner på én gang er din pris 5985,- kr. (du sparer 2000 kr.).