Det gode liv – coaching og inspiration for kvinder

Hvem er jeg

 

Jeg hedder Dorte Leth Petersen, er NLP lifeCoach og Mentor og ejer af life4you. Jeg hjælper kvinder med at (gen)finde det gode liv.

Privat er jeg gift med Hans Christian og sammen har vi en dejlig datter. Familien omfatter også en livlig hund.

I min fritid elsker jeg at løbe, dyrke yoga, meditere, gå i haven, læse bøger og rejse – gerne til Italien. Hyggelige og sjove brunch og middage med venner og familie står højt på listen over yndlingsaktiviteter.

Som lifeCoach og Mentor er jeg optaget af at give dig plads og rum til at udtrykke dine tanker højt og prøve dine ideer af. Jeg er optaget af at give dig sparring og nye vinkler til din personlige udvikling, din karriere, dit familie og fritidsliv. Mit fokus er at hjælpe dig med at udforske, forstå og løse dine problemstillinger og udfordringer.

Den allerstørste motivation og glæde for mig er, når du føler dig hjulpet på rette vej, når du har fundet og opdaget de ressourcer, som du skal bruge for at være den bedste udgave af DIG.

 

Vendepunktet i mit liv

Jeg har selv oplevet, hvor svært og vanskeligt det var at træffe de nødvendige valg. Jeg lod mig distrahere af alt muligt andet i mit liv, og jo mere det skete, jo mere frustreret og utilfreds blev jeg med mig selv.

Det virkelig vendepunkt i mit liv blev at få hjælp til at overskue min egen situation. At få et overblik over mine potentialer og ressourcer og blive mere klar på, hvad der er min livsdrøm og derefter finde modet til at træffe de for mig rigtige valg.

 

Personlige kvaliteter

Min styrke er en rigtig god indlevelsesevne. Jeg lytter aktivt og fokuserer på det, der er vigtigt. Som person hviler jeg i mig selv. Mine kunder fortæller mig, at jeg er god til at få dem videre i processen, at de føler sig hørt og lyttet til.

Mit liv har lært mig en meget væsentlig ting, at en større selvindsigt giver bedre muligheder for at udvikle styrker, talenter, forstå livet og dermed finde det gode liv.

 

Min baggrund

Jeg har igennem mit livsforløb beskæftiget mig med udvikling af mennesker, coaching, formidling og undervisning. Jeg har undervist i kompetenceudvikling, kommunikation og markedsføring i private og offentlige virksomheder.

Jeg har holdt foredrag og workshops i Mellemøsten, Asien og Sydamerika og været produkt- og marketingansvarlig for mejeriprodukt.

Jeg har en Master i NLP kommunikation og forandring og grunduddannelsen til psykoterapeut. Desuden har jeg en Bachelor i salg, marketing og ledelse og er uddannet Astrolog med speciale i forandringsprocesser. Sideløbende hermed har jeg taget kurser i positiv psykologi, meditation, mindfulness og konfliktmægling.